Smink och hudvård på fisketuren

Det finns många som tror att fiske och att gilla smink är motsatser. Det finns fullt med tjejer som älskar att fiska, vara ute i naturen, uppleva äventyr och vara snygga. På en och samma gång. Det handlar om att gilla livet och trivas med sig själv.

Hållbart smink på fisketuren

Du ska ut och fiske. Har en härlig dag eller kväll framför dig med vänner, din partner eller familjemedlem. Få sitta i båten eller på bryggan och bara njuta. Eller göra allt för att få största fisken. Fiske är en hälsosam och rolig sport. Du kommer ut i naturen, umgås med vänner och fångar din egen mat. Om du brukar ha smink till vardags vill du naturligtvis också ha det när du ska fiska. Det är smart att satsa på vattenfast mascara för att inte få pandaögon under turen. Om du inte vill använda vattenfast mascara kan du använda mascara som du kan tvätta bort med varmt vatten, men som inte kladdar. Satsa på bra märken, så kommer sminket hålla hela dagen. Du köper både smink, parfym och hudvård på Parfym online.

Skydda ansiktet och huden

Det tar tid att fiska. Ibland står du flera timmar. Det absolut viktigaste att tänka på är att skydda ansiktet och kroppen från direkt solljus. Först och främst ska du satsa på solskydd. Köp solskydd med hög solskyddsfaktor för ansikte. Att skydda huden förebygger både cancer och rynkor. Är du ute en hel dag behöver du smörja in dig flera gånger. Ta med en flaska och bjud dina fiskevänner på solskyddskräm. För det andra ska du ha keps eller fiskehatt. Något på huvudet som både skyddar själva huden under håret, men också ansiktet. En snygg keps som skuggar ögonen är perfekt. Solglasögon är också en bra investering. Gillar du mode kan du satsa på ett mer personligt fiskemode. Det finns ingen lag som säger att du måste bära militärfärgat, svart eller beiget. Det är roligt med färg. Står du på land kommer ingen fisk göra skillnad på dig eller någon annan om du har rosa gummistövlar eller gröna.

Personligt fiskemode

Tack och lov finns det idag ett stort utbud utekläder för kvinnor som både är slitstarka och snygga. Färg gör en alltid glad. Genom att bära ett mer personligt och kvinnligt mode på fisketuren kommer du locka fler tjejer att börja fiska. De ser dig som både har mascara, läppglans och kastspö. Då kommer många inse att fiske och skogsäventyr också är för dem. De kan identifiera sig med dig genom att du inte bär tråkiga traditionella fiskekläder och är osminkad, tvärtom ser du snygg och fräsch ut. Äventyrlig. Gillar du klänning kan du rent av köpa en sportklänning som du kan fiska i under sommarens varmaste dagar.